top of page

agenda

Boek je les door in deze agenda op de "boek nu"-knop te klikken en zo een abonnement of strippenkaart aan te schaffen waarmee je de les of lessenreeks kan reserveren via de Momoyogawebsite. OPGELET! De aankoop alleen is niet voldoende om je plaats te reserveren. Om een abonnement voor een lessenreeks vanaf de eerste les te laten starten boek je altijd via die eerste les. Daarna reserveer je de overige lessen van een reeks.

De aankoop van een abonnement verzekert je van je plek in alle lessen van een reeks. Wel vragen we je om je voor elk van die lessen meteen in te schrijven om zo je aanwezigheid te bevestigen. Omdat je met een abonnement meteen reserveert voor alle lessen is de prijs per les ook merkelijk goedkoper dan voor een losse les. Kan je een les toch niet aanwezig zijn dan kan die les wel niet terugbetaald worden. 

Ook een losse les boeken is mogelijk, maar enkel wanneer de les niet volzet is door abonnees, en nooit vroeger dan vanaf één week voor de start van de les. Een losse les kan wel tot 3 uur voor de les geannuleerd worden waardoor de strippenkaart die je er voor hebt aangekocht opnieuw gebruikt kan worden voor het boeken van een andere losse les van hetzelde type en tot 6 maand na aankoop van de kaart.

Kan je onverwacht toch niet aanwezig zijn in een door jou gereserveerde les, dan kan je ons dat laten weten door je af te melden voor die les in de Momoyoga app of op de Momoyogawebsite.

LEES HIER DE ALGEMENE VOORWAARDEN!

VOOR DE VOLLEDIGE KALENDER KLIK HIER

bottom of page